Etiketler: , , , ,

-The Testament of Sherlock Holmes

Geçtiğimiz ayın başlarında Atlus 2012 ile 2013 yılı arasında çıkışını gerçekleştirecek olan, Frogwares firmasının yapımcılığını üstlendiği The Testament of Sherlock Holmes'u duyurmuştu. Ve oyunla ilgili heyecana kapıldıysanız, size güzel haberlerimiz var, yeni ekran görüntüleri hiç fena durmuyor.

The Testament of Sherlock Holmes'te  yepyeni bir oyun motoruyla birlikte, görüntü teknolojisi bir hayli gelişmiş olacak. Su efektleri, suç mahali ve suçlunun bıraktığı izler, herşey bizi suçu çözmenin içine daha fazla itecek. Oyunun bu atmosferi, en derin Sherlock Holmes oyunu olacağının da işaretlerinden biri. Tabii oyunun kontrol mekanizması da konsol oyuncularının zevk alabileceği bir şekilde tasarlanmış durumda. Kısacası, kaliteli bir Sherlock Holmes oyunu olacağını söyleyelim.

The Testament of Sherlock Holmes PS3, Xbox 360 ve PC için önümüzdeki sonbahar çıkışını yapacak.




















































Haberler

Focus Home Interactive, The Testament of Sherlock Holmes'in çıkış tarihini açıkladı. Frogwares'ın macera türünde geliştirdiği bu oyun 20 Eylül'de Xbox 360, PS3 ve PC platformlarına çıkacak.

Ayrıca Focus Home Interactive tarafından yayımlanmış yeni görsellere bakabilirsiniz. Yeni görsellerde ünlü dedektif Sherlock Holmes ile arkadaşı Doctor Watson'ı görüyoruz.




1 yorum:

  1. kına tepsisi dedi ki...:

    Paylaşım için Teşekkürler

Yorum Gönder